My wave

Heeft u een vraag? Wilt u mij iets laten weten? Of wilt u iets laten maken door mij? Of wat anders? Neem gerust contact met mij op…

  • Nummer: +31631356968
  • E-mail: ikmailkees@gmail.com
  • Of stuur een bericht via Facebook

Ik ben in 1995 geboren in Amsterdam en kort daarna verhuisd naar Brummen. In Brummen kon ik altijd lekker buiten spelen en is de basis gelegd voor mijn passie om ideeën te realiseren. Of dit nou een kartonnen villa was of een knutsel of surprise project op school, werken met mijn handen vond ik toen al erg leuk. 

Mijn creativiteit heb ik verder ontwikkeld op de Vrije School Zutphen. Onder andere bij koper slaan, smeden, kleien, beeldhouwen en hout bewerken. Deze vakken vond ik het leukst om te volgen.

Ik ben gek op zeilen en doe dit al sinds ik een lijntje kan vasthouden. Ik ga zeker een week per jaar heerlijk genieten van de wind, regen en zonneschijn op het Hegermeer. Het interessante aan zeilen is het zoeken naar perfectie van de wind in je zeilen en dat is ook wat ik in mijn projecten doe, zoeken naar perfectie.

14 maart 2017 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, KEES, meubels en klussen op maat. Sindsdien ga ik een hoop nieuwe uitdagingen aan en leer ik veel. Daarnaast heb ik doordat ik op het HMC studeer, toegang tot goeie leraren en moderne machines en technieken. En aan het eind van de rit zie ik natuurlijk graag een klant met een glimlach, van oor tot oor.

Vorig jaar heb ik tevens het besluit genomen om mijn hart te volgen. Ik ben in september 2017 gestart bij het Hout- en MeubileringsCollege (HMC) in Amsterdam en leer ik voor ondernemend ambachtelijk meubelmaker. Hier daag ik mijzelf zo veel mogelijk uit om het beste uit mezelf te halen.

”Character is not just an attitude, it is the talent and virtue that distinguishes the wood lover.”

5 Replies to “My wave”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *